Welkom bij de web booking van Bosch Climate Service!

Hier kan je eenvoudig een afspraak maken voor een interventie op jouw huishoudelijk verwarmingstoestel (met een vermogen kleiner dan 70 kW). Om vlot een afspraak te kunnen maken, neem je best volgende papieren bij de hand:

  • installatiefactuur;
  • kentekenplaatje van jouw verwarmingstoestel.

Je kan zelf een afspraak plannen (die je als aanvrager betaalt) ook als het toestel zich op een ander adres bevindt (bijv. je bent verhuurder). Het is momenteel echter niet mogelijk om een afspraak in te plannen die door iemand anders zal betaald worden.

Als je een afspraak wil maken voor meerdere toestellen, bel ons dan op 015 46 57 00 of stuur een e-mail naar service.planning@be.bosch.com.

Ik heb nog geen web booking account.

Geen nood! Vul je contactgegevens in en ontvang hierna jouw inlogcode om een afspraak te maken.

Account aanmaken

Ben je installateur?

Log in met de contactgegevens die je eerder van ons hebt ontvangen. Indien je nog geen inloggegevens hebt ontvangen of je jouw inloggegevens kwijt bent, contacteer dan onze Customer Contact afdeling op het telefoonnummer 015 46 57 00.

Ik heb al een web booking account.

Klantnummer
Inlogcode

Inlogcode vergeten?

Ik ben mijn inlogcode vergeten

Vul hier jouw e-mailadres in en klik vervolgens op "Nieuwe inlogcode". Hierna ontvang je een e-mail met je nieuwe inlogcode. (Controleer ook zeker jouw spamfolder, want het kan zijn dat onze e-mail hierin foutief terecht komt).

Klantnummer
E-mailadres

Terug naar login